Qui som

L’adreça web és: https://dancas2479.com.

Aquesta pàgina web és, bàsicament i primordialment informativa del seu autor. Per tant, amb les úniques excepcions que s’indiquen en aquesta pàgina, no es recopilen dades dels visitants.

 

Formulari de Contacte

Quan un visitant contacta a través del Formulari de Contacte de la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

El servei  reCAPTCHA de Google és usat per la detecció de correus brossa. La política de privadesa del servei reCAPTCHA està disponible aquí: https://policies.google.com/privacy. Una vegada aprovat el missatge, aquest és enviat com a correu electrònic a l’adreça de contacte.

Els administradors de la web es reserven la possibilitat d’afegir altres recursos per limitar els missatges fraudulents o el correu brossa més endavant, en cas que el servei reCAPTCHA no sigui suficientment efectiu en aquestes tasques.

 

Galetes

Les úniques galetes que desa la web al vostre navegador corresponen a l’idioma seleccionat per l’usuari. Això és per la vostra comoditat perquè no hageu de seleccionar l’idioma desitjat de nou quan torneu a visitar el lloc.

Per eliminar aquestes galetes, consulteu el procediment específic per al vostre navegador.

 

Contingut incrustat d’altres llocs web

Aquesta pàgina web pot incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

 

Amb qui compartim les vostres dades

No compartim les vostres dades amb ningú.